16 december : KWB Hombeek – Vosberg Sport : 1 – 3

Vooraf : Weer een hele hoop afbellers, zodat we maar net met 12 waren om Vosberg te bekampen. Wegens een nog niet volledig geheeld rugletsel bleef Jonas op de bank.

Na 4 minuten waren we reeds op achtervolgen aangewezen. Een opportunistisch schot van Vosberg week af op Bob en de Makke was geklopt. Ons spel was niet goed en ook Vosberg speelde niet echt denderend zodat we tot het half uur moesten wachten op een eerste echte kans en de gelijkmaker. Wesley verlengde een assist en Wally werkte af. Het sein voor ons om even door te duwen. Bart zijn schot werd voor de lijn weggekopt. Wally mocht alleen op de keeper afstormen na een verre trap van de Vos, maar kopte naast. Het was nochtans een reuzenkans.

Geen wissels voor de tweede helft. We begonnen wel meteen met een snedige actie van de Jubi op rechts. Sakke alleen aan de tweede paal, maar net als de Wally miste hij deze reuzenkans. Vijf minuten later demonstreerde Vosberg hoe het wel moest, flankvoorzet en aan de tweede paal mocht de Vosberg spits de 1-2 binnenkoppen. De goal was er teveel aan en het al niet te beste spel van de eerste helft verwaterde nog meer. Vosberg zag het helemaal zitten en speelde ons bij momenten gewoon van het kastje naar de muur. Dat het uiteindelijk slechst 1-3 werd hadden we vooral te danken aan de Makke die weer uitpakte met enkele knappe saves. Misschien toch nog vermelden dat een bal van de Sakke nog van de lijn gehaald werd en dat ook de Vos een schietkans kreeg, maar onbesuist trapte in plaats van de bal eerste even stil te leggen.

Conclusie : Er was slechts één positief punt. Na de wedstrijd zaten alle spelers serieus “down” in de kleedkamer. Blijkbaar besefte ideréén dat het niet goed was. Donderdag eens goed trainen mannen en ons zondag herpakken tegen de Teigetjes. Come on boys…

Makke – Vos, Bob, Wim – Gipsy, Teck, Bart (56’ Jonas), Jubi – Wesley – Wally, Sakke