7 oktober : Vosberg Rumst – KWB Hombeek : 1 – 6

Eerst en vooral even een welgemeende sorry aan de Vos. In de wedstrijd tegen Jamaswapi schreven we de hoekschop en assist bij de eerste goal op de Winghe zijn naam, maar de Vos nam die hoekschop echter en heeft dus ook een assist erbij. Sorry Vos.

Vooraf : onze coach had weer een strategisch plan. We maken de Sakke zot zodat hij eindelijk eens fatsoenlijk gaat spelen en voor de rest zoals vorige wedstrijd.

De wedstrijd was net drie minuten bezig als Bob met een lange pass Wally wegstuurde op de rechterflank. Voorzet mooi naar de penaltystip en Wesley met de 0-1. We waren duidelijk de betere ploeg. Thomas centraal door, pass naar voor, Wally en Sakke alle twee naar de bal, maar dan even twijfel wie zou trappen, Sakke besloot naast. Wally met een rush op links, Wesley zijn schot net naast de kruising. Vosberg kon daar voorlopig alleen een afgeweken trap tegenover stellen. Twintig minuten ver en de Vosberg kapitein met een stevige beenzwaai omhoog tegen een koppende Dries zijn hoofd. De gevolgen waren meteen duidelijk een hevig bloedende Dries werd afgevoerd met een gekloven wenkbrauw en de Vos kwam in zijn plaats. Een aanval van Sakke maar Wesley kan niet afwerken. Vijf minuten voor rust. De Vosberg spits kan de Makke uitschakelen, maar Bob is nog net op tijd terug. Vlak voor rust nog een hoekschop voor Vosberg. Gert kan niet goed wegwerken en 1-1. De ruststand ? Nee, want we scoorden onmiddellijk tegen. De Sakke was de doelpuntenmaker en de assist kwam van zijn broer Thomas. 1-2.

Bart en Wim bleven nog even op de bank met de rust. We starten terug goed. Balverlies van Erik, de Vosberg-kapitein, Wesley speelt de Sakke goed vrij en 1-3. Vosberg prikte tegen, maar de bal ging in het zijnet. Een kwartier ver en de Makke krijgt een onvrijwillige duw, twijfekt even om verder te spelen, probeert het toch nog even, maar besluit dan toch om te stoppen. Bart in de ploeg en de Sakke van de spits naar de goal. Vrije trap voor Vosberg, naast getrapt. Iets voorbij halfweg een aanval op rechts via Bart tot bij Wesley en zo naar Wally die de 1-4 maakt. Wat later Bart in de loop van Jubi en 1-5. Wim kwam dan nog Thomas vervangen en iets voor affluiten maakte Bart op aangeven van den Teck de zesde van de dag voor ons.

Conclusie : aangezien we maar twintig minuten van de wedstrijd zagen en daarna naar het ziekenhuis moesten, kunnen we alleen maar zeggen dat het blijkbaar een ruime zege was met weer veel verschillende doelpuntenmakers en assistgevers. We kijken echter al met een bang hart uit naar volgende week. Met drie man die hun burgerplichten moeten gaan vervullen, de Winghe op weekend, Dries met een gekloven wenkbrauw, Makke met een dikke enkel en een trekkebenende Jan zou het wel eens kunnen dat we beroep moeten doen op enkele oudere spelers om de Teigetjes te bekampen.

Makke (55’Bart) – Winghe, Bob, Thomas (70’ Wim) – Dries (20’ Vos), Teck,Wesley, Jubi – Sakke, Wally

Makke – Winghe, Chriske, Thomas, Wim – Dries, Bart, Jubi, Wesley – Wally