15 april : KWB Hombeek – Knuddeboys Nijlen : 2 – 2

Vooraf : De competitie gedaan en blijkbaar dachten er veel dat er dan niet meer gespeeld diende te worden. Niets is natuurlijk minder waar, er bleven nog twee bekerwedstrijden te spelen. Uiteindelijk toch met tien man geraakt, maar geen keeper gevonden zodat Gert zijn debuut maakte in het doel. Ook de tegenstrever was maar net met 11 man en had enkele oude raspaardjes van stal gehaald.

Na acht minuten trapte de Sakke een goede voorzet, Wally had maar binnen te duwen : 1-0. Het spel ging goed over en weer, maar echt grote kansen kwamen er niet. Na 25 minuten maakte ook den Dries zijn opwachting, zodat we toch nog met 11 waren. Hij stond nog maar net op het veld of de Winghe verstuurde een “slechte” pass. Dachten we toch langs de lijn, want hij ging meters aan de Sakke voorbij, maar kwam wel in de loop van de Wally terecht die oprukte en de keeper terug het nakijken gaf. Vlak voor rust lukte de Wally dan bijna een zuivere hattrick. Wesley met de goede hoekschop, maar Benny, de bezoekende keeper, kon nog net redden.

De tweede helft begon zoals de eerste helft, veel inzet en werkkracht langs beide kanten, maar geen grote kansen. Na 10 minuten kwamen de kansen er wel, maar niet voor ons, wel voor de bezoekers. Eerst trapten ze in het zijnet. Dan ging hun linkerflank, Miguel, door maar een goed teruggekomen Jonas kon hem nog voldoende hinderen zodat zijn schot naast ging. Derde keer, goede keer, hun zwarte parel David liet Gert geen kans. We moeten er wel aan toevoegen dat Gert blijkbaar ook niet wist dat de keeper naar een bal mag duiken. Halverwege de tweede helft een afstandsschot en Gert kon er terug alleen maar naar kijken : 2-2. Iederéén leek tevreden met deze stand er waren nog wat kleinere mogelijkheden, maar scoren zat er niet meer in. Bart kwam er nog het dichtste bij, slechts enkele centimeters te kort op een voorzet van Dries net voor affluiten.

Conclusie : Net als vorige week gaven we weer een voorsprong weg ! Dat komt er natuurlijk van als er donderdag meer gekaart en gepokerd wordt dan getraind ! Volgende week nog één kans om jullie kop er nog eens voor te leggen jongens…

Gert – Robbie, Hans, Bob, Jonas – Dries, Bart, Winghe, Wesley – Sakke, Wally