15 januari : KWB Hombeek – KWB Putte : 1 – 0

Vooraf : Na vier voetballoze weken stond iederéén blijkbaar te springen om nog eens te spelen. Niet minder dan 17 spelers waren aanwezig en ook een geblesseerde Sakke stond langs de lijn.

Veel spelers, maar echt geïnspireerd waren ze in de aanvangsfase niet. Putte had licht balvoordeel, maar op een hard bevroren veld kwamen er voorlopig geen kansen. Vijfentwintig minuten ver en daar was de kans, maar Gipsy zijn bal werd in hoekschop geduwd en daarna kwam hij centimeters te kort om af te werken. We kregen nu toch de bovenhand en Putte moest wijken. Jubi speelde mooi de Wally vrij, maar die trapte in het zijnet. Dries met een knappe voorzet maar een inlopende spits, ik weet niet meer wie, kwam net te laat.

Jan was met maagproblemen al vervangen door de Winghe in de eerste helft, nu kwamen Wim, Wesley en Gert, de Vos, Bart en Chriske vervangen. Onze verdediging was grondig dooreengegooid en Putte kon na 3 minuten al bijna profiteren, maar hun spits besloot naast. Tien minuten ver, Winghe met een balletje langs de lijn tot bij Wally. Die stond in feite net off-side maar mocht doorgaan en bereikte vanop rechts een aanstormende Wesley die aan de tweede paal in één tijd binnenknalde. 1-0 proper gedaan ! Halverwege de tweede helft werd de Jubi goed gelanceerd. Hij stond geen off-side, maar nu floot de scheidsrechter wel. Wally terug met een mooie voorzet tot bij de Wesley, maar die trapte over. Dan werd de Jubi nog eens gelanceerd, de scheidsrechter was weer de enige die een off-side gezien had. Met nog tien minuten te spelen een stevige prik van Putte, hun kapitein had moeten scoren, maar besloot ver naast. Iets dat hem even later werd nagedaan door onze 3 aanvallers, bijna alleen voor de bezoekende keeper klungelden ze zo hard dat de bal nog buiten ging.

Conclusie : Putte begon het best, maar halverwege de eerste helft namen we de wedstrijd in handen en behaalden op een moeilijk te bespelen veld een verdiende overwinning.

Pieter – Robbie, Chriske (41’ Gert), Bart (41’ Wim), Jonas – Vos (41’ Wesley), Dries, Jan (15’ Winghe), Gipsy – Wally, Jubi. Bob, Hans en Sakke bleven toekijken langs de lijn.