27 november : KWB Hombeek – KWB Putte (beker) : 2 – 2

Vooraf : Vijf man geblesseerd, vijf man samen op weekend, een zieke keeper en dus spelersnood. Gelukkig had iedereen tijdig verwittigd zodat we we nog enkele “depanneurs” konden optrommelen. Bedankt, Stijn W, Meurres en Chriske. Uiteindelijk waren we met 12 man om Putte te bekampen. Hans startte op de bank en onze nieuwste aanwinst Wim mocht/moest al direct vol aan de bal.

Na een studieronde van een kwartier sloegen we toe. Een goede combinatie via Robbie, Ruud en Meurres. Wally trapte vanuit een scherp hoek de 1-0 op het bord. Putte moest achteruit. Wally forceerde een doorbraak op rechts. Meurres kreeg de bal, draaide zich vrij maar trapte de bal net naast. Meurres met een verre bal naar Robbie. Robbie werd in de 16 onderuitgetrokken en de scheidsrechter floot een terechte strafschop. Bart en Thomas hadden al eerder dit seizoen gescoord vanop de penaltystip, maar beiden waren afwezig. Wally nam zijn verantwoordelijkheid, maar de keeper kon de penalty stoppen. Terug een goede combinatie van ons op de rechterflank. Meurres via Robbie en Stijn W tot bij de Wally die de 2-0 aantekende. Vlak voor de pauze was er dan een schot van Putte dat afweek op Chriske, maar Gipsy kon de bal pakken.

Met de rust kwam Hans Chriske vervangen. Met de wind in de rug ging Putte direct in de aanval en werd bijna onmiddellijk beloond met de 2-1. Tien minuten ver, een trap van de Putte middenvelder. Was het een voorzet ? Was het een schot ? Geen van beide denken we, maar de bal botste wel in de goal en 2-2. We waren aangeslagen en Putte drukte ons weg. Gipsy had de hulp van de paal nodig om een schot van kortbij te klemmen. Putte met een schot in het zijnet. Halverwege de tweede helft ging de Putse druk wat liggen en werd de wedstrijd terug wat evenwichtiger. We probeerden wel, maar Ruud die op de rechtse flank het spel goed breed hield en geregeld vrij stond, werd al te gemakkelijk over het hoofd gezien. Met nog 5 minuten te spelen een hoekschop voor ons. Gert kopt de bal in doel, maar maakte in de kleine rechthoek wel een duwfout tegen de keeper zodat het doelpunt, terecht, afgekeurd werd en de wedstrijd eindigde op een gelijkspel.

Conclusie : Beide ploegen konden zich verzoenen in dit gelijkspel na een sportieve wedstrijd.

Gipsy – Geert, Chriske (41’ Hans), Gert, Bob – Wim, Stijn W, Meurres, Ruud – Wally, Robbie