11 november : beker : KWB Hombeek – Boerenbond Broechem : 0 – 1

Vooraf : Met net 11 man waren we voor de bekerwedstrijd tegen Boerenbond. We hadden wel geen keeper, zodat de Gipsy de handschoen opnam en in de goal ging staan. Bedankt. Onze tegenstrever was net als wij, juist met 11.

In een gelijk opgaande eerste helft noteerden we maar twee goede kansen. Een schot van onze nieuwste aanwinst Jan ging net over. Een verrassende uithaal van Boerenbond ging aan de tweede paal net naast.

Beide ploegen met 11 dus geen wissels aan de rust. De tweede helft was veel aangenamer om naar te kijken. Na drie minuten stuurde Jan de Sakke diep. De Sakke besloot in de handen van de keeper, een pass naar de goed gevolgdeWally was misschien een beter keus geweest. Tien minuten ver, de boerenbond spits door op rechts in de korte hoek en 0-1. Aftrap voor ons, De Sakke meteen door, maar de keeper duwt de bal weg. Een drietal minuten later de bal voor de goal, Sakke knalt op de paal, Wally trapt in de rebound op de deklat. We bleven drukken. Wally ging op rechts iederéén voorbij, maar de keeper pakte. Op het einde moest een moegestreden Hombeekse ploeg nog enkele kansen toestaan van de tegenstrevers. Jonas kon een bal weghalen van de lijn en Gipsy bracht ook nog eens redding zodat de stand 0-1 bleef.

Conclusie : Reeds de vierde maal dit seizoen dat we met 1-0 de boot ingaan. Net als de vorige keren was het onverdiend en een gelijkspel had de juiste weergave van de wedstrijd geweest.