6 november : Tonett Herenthout – KWB Hombeek : 1 – 4

Vooraf : Met net 11 man waren we om Tonetta te bekampen. Sommigen waren zelfs aanwezig voor het chalet van Tonetta open was.

De eerste kans was voor ons. Thomas zijn schot, op voorzet van de Wally, ging voorlangs. Tien minuten ver en wat geharrewar voor ons doel, maar de bal geraakte toch niet in doel. Dan een aanval van ons Gert en Wally hun schot werd afgeblokt, de bal kwam uiteindelijk voor Thomas zijn voet terecht en 0-1. Halverwege de eerste helft kon Jubi oprukken langs links, via enkele plaatselijke tussenstations geraakte de bal toch tot bij Wally, die in de draai, de 0-2 scoorde. Met nog 5 minuten te spelen in de eerste helft lukte Tonetta dan de aansluitingstreffer. Jonas dacht dat hij nog op de skipiste stond en liet de aanvaller hem rustig voorbij slalommen : 1-2. Vlak voor rust veroverd Jubi de bal, goed door tot bij Thomas die in de 16 foutief gestopt werd. Thomas ijzig kalm, keeper naar de verkeerde hoek en 1-3.

Tonetta begon veel agressiever aan de tweede helft en we werden achteruitgedrukt. Een eerste aanval van Tonetta ging over. Een vrije trap botste op de deklat. Na een hoekschop moest de Makke de bal twee maal wegduwen en uiteindelijk kon Bob de bal nog weghalen vlak voor de lijn. Ons enigste wapenfeit in die periode was een snelle counter die door de Winghe naast getrapt werd. Een half uur had Tonetta ons vastgezet in de tweede helft, maar met nog tien minuten te spelen was hun kaars blijkbaar uit en waren de kansen terug voor ons. Vos trapte strak in het zijnet. Na een voorzet van de Winghe kon de Wally alleen op de keeper af, maar de keeper duwde Wally zijn schot in hoekschop. Een uitbraak van de Wally, voorzet naar de Sakke en goal : 1-4 in de voorlaatste minuut.

Conclusie : Echt schitterend was het allemaal niet, maar de drie punten waren zeker niet gestolen. Proficiat aan onze 11 dapperen.

Makke – Hans, Bob, Gert, Jonas – Jubi, Thomas, Winghe, Vos – Wally, Jubi.