25 september : KWB Hombeek – De Knuddeboys Nijlen : 4 – 1

Vooraf : 12 aanwezigen om Knuddeboys te bekampen.

De eerste gevaarlijke actie van Hombeek was al meteen raak. Na 3 minuten kon Robbie de Wally bereiken en 1-0. Na 9 minuten kwam de Jubi op het kaartje van de scheidsrechter te staan. Na een tackle kreeg hij nogal vrij licht geel onder de neus geduwd. Nadien nam hij echter revanche door het lijntje af te dweilen en een voorzet te geven tot bij Stijn W. Deze kapt zijn tegenstander subliem uit, schot op doel, bingo, 2-0.

Voor de rust kon Knuddeboys op ongeveer dezelfde wijze nog de aansluitingstreffer maken. Mannetje weg langs de lijn, voorzet en binnengekopt : 2-1.

Geert zat op de bank, maar bleef liever nog even verder rusten van zijn triatlon-uitspattingen van vorige week. Veel gebeurde er niet. Bart ging ook het boekje in met geel na een foute ingreep. Geert kwam Ruud vervangen in de 63ste minuut. Met nog vijf minuten te spelen werd Robbie dan foutief afgestopt in de 16. Bart achter de bal en net als vorige week was de keeper kansloos : 3-1. In de slotminuut kon Wally, Dries bereiken en die rondde mooi af : 4-1.

Conclusie : Een terechte overwinning, we hadden de match onder controle. De beste match van het seizoen. Proficiat aan onze spelers.

Makke – Hans , Ruud (63’ Geert), Gert, Jonas – Stijn, Dries, Bart , Robbie – Wally, Juby