10 april : Tonetta Herenthout – KWB Hombeek : 2 – 5

Vooraf : Met dank aan Daan voor het vervangen van de afwezige délegé-verslaggever.

Match een kwartier later begonnen vanwege wachten op Ruud die zijn sportzak vergeten was.

Dan nog File in Wommelgem en Herentals : dus 10 minuten te laat.

Dank aan de arbiter om te wachten en dank aan Gert om fiche in te vullen.

Eerste kwartier verschillende kansen gemist door spitsen (over en naast) vrije trap gemist door Wally (in de muur getrapt)

Daarna een beetje vergeten te voetballen en Tonetta( die trouwens ook maar met 9 waren) te veel ruimte gegeven waardoor ze een paar minuten voor rust konden scoren 1:0.

Na de rust waren we beter en snel gelijk via stijn (assist Wally).1:1

Daarna magistrale trap van Bob die via deklat en de rug van keeper knullig in doel belandde.1:2 ( assist juby).

Penalty gekregen ( weet niet meer hoe) en perfect binnengetrapt in linker zijnet door Sakke. 1:3

onze verdediging was dan even de concentratie kwijt en Tonetta scoort 2:3

Wij hielden ons hoofd koel, geen sprake van enige paniek, waardoor Juby na een assist van vos het halve terrein afliep en scoorde 2:4. Kort voor het einde was er een rush van Stijn die ook van achter de middenlijn oprukte tot aan de achterlijn en professioneel teruglegde tot bij Sakke die scoorde ..

EINDSTAND : 2 – 5

De afwezigen hadden weer eens ongelijk !

Makke, Bob, Gert , Hans , Vos , Stijn W., Juby , Sakke , Wally en nog uit zijn bed gebeld : Ruud