17 oktober : De Teigetjes – KWB Hombeek : 1 – 0

Vooraf : Problemen voor onze coach voor de uitwedstrijd tegen De Teigetjes waren niet minder dan 17 spelers komen oppdagen. Robbie was diegene die aan de kant wou blijven, bedankt Robbie.

Had onze coach veel werk met de ploeg op te stellen, dan was dit zeker niet het geval voor uw verslaggever. De hoogtepunten waren schaars in deze wedstrijd en de zes (???) kansen die we noteerden in de eerste helft kwamen allemaal van de thuisploeg. Na 5 minuten een schot na een vrije trap, de Makke had er geen problemen mee. Na tien minuten terug een vrije trap, nu een kopbal waar de Makke ook niet veel moeite moest voor doen om hem te stoppen. Op het kwartier verkijkt Tijs zich compleet op een voorzet, maar de Teigetjes spits laat de wenkende kans liggen. Halverwege de eerste helft nog maar eens een vrije trap voor de Teigetjes, maar de Makke duwt goed weg. De kleine Winghe tastte twee keer na elkaar mis, maar het schot van de Teigetjes strandde op de paal. Makke moest zich ook nog eens laten opmerken op een hoge bal, maar dat was het.

Onze coach greep in tijdens de rust en bracht 5 nieuwe spelers in, jammer genoeg moest ook de Makke geblesseerd in de kleedkamer blijven, zodat Bob de keepershandschoenen aantrok. De tweede helft was zo mogelijk nog minder beklijvend, vier (???) kansen nu, netjes verdeeld over de twee ploegen. We moesten wel exact 23 minuten wachten vooraleer we de eerste keer iets noteerden. De Teigetjes scoorden, maar de goal werd volledig terecht afgekeurd voor off-side. Met nog tien minuten te spelen twee kansen voor ons op twee minuten. Eerst zette de Steven zich door, maar de Sakke besloot op de keeper, wat de Wally hem even later ook nadeed. Nog 5 minuten te spelen, Bob duwt een schot met één hand weg. De bal komt voor de voeten van Jonas die slecht wegwerkt, recht in de voeten van Teigetje Jo en 1-0. Meteen ook de eindstand, want een slotoffensief zat er niet in.

Conclusie : Ongetwijfeld één van de slechtste wedstrijden van onze ploeg van de laatste jaren. Meer commentaar willen we er niet over kwijt.

Makke (41’ Wally) – kleine Winghe, Bob, Nils, (41’ Ruud), Jonas V – Tijs (41’ Vos), Winghe, Gert (41’ Hans), Fonny (41’ Steven) – Jubi, Sakke