13 maart : Ludwina Bonheiden – KWB Hombeek : 1 – 4

Vooraf : Onze op skiverlof zijnde verslaggever was net op tijd terug om de aftrap te zien. Hij zag 13 aanwezige spelers.

Na 5 minuten werd er langs onze zijde al gewisseld, na een sprint greep Chriske naar zijn kuit en moest al hinkend van het veld, Bob kwam hem vervangen. De wedstrijd kabbelde over en weer en de keepers moesten geen superparades doen. Na een half uur speelde een Bonheiden speler de bal terug naar zijn keeper. Onrechtstreekse vrije trap vanop 20 meter voor doel. Robbie klein pasje opzij en de Sakke knalde de 0-1 op het bord. Niet veel later, een pegel van de Solle, tegen de linkerpaal en dan via een vreemde curve langs de rechterpaal buiten.

Aangezien zowel Wally, Hans en de Jubi hinder ondervonden van wat kleine ongemakken, bleef Jonas nog even op de bank. Bonheiden probeerde zijn achterstand op te halen en ging iets meer druk zetten. Met een gevleide vrije trap brachten ze wel de bordjes in evenwicht. Halverwege de tweede helft kon de Jubi, de Sakke bereiken en die hees zich met zijn 10de van het seizoen naast de Wally in de topschutterslijst. Robbie ging het lijntje af, perfecte voorzet en de Wally, bracht zijn totaal op 11 : 1-3. Bonheiden uitgeteld en net voor affluiten kon de Sakke nog een goal aanbieden aan de Jubi, die de 1-4 eindstand op het scorebord zette.

Conclusie : niet echt een schitterende wedstrijd, maar de overwinning was wel meer dan verdiend.

Pieter – Robbie, Chriske (5’ Bob), Gert, Hans (50’ Jonas) – Winghe, Vos, Solle, Jubi – Wally, Sakke