30 januari : KWB Hombeek – De Teigetjes : 1 – 0

Vooraf : Eén speler meer dan vorige week, maar die moest tijdens de opwarming al afhaken. De Wally bleek nog onvoldoende hersteld van de verrekking in zijn dij opgelopen twee weken geleden.

Wat valt er te zeggen : net als vorige week niet veel. Het was koud. De Teigetjes waren maar met 10 en loerden constant op de counter. De Solle was de enigste die de bezoekende keeper kon bedreigen , maar zijn shot ging naast. Voor de bezoekers schoot Jo hoog over.

Tweede helft. Nog steeds koud. Na een kwartier, Bob met de voorzet, Sakke met de 1-0. Vijf minuten later, Vos met de voorzet, Solle vanop 2 meter pardoes op de keeper en er was zoveel plaats ernaast. De goal let ons niet beter spelen, integendeel de teigetjes kwamen nog opzetten, maar Pieter hield zijn netten schoon. Niet dat het hem veel moeite kostte.

Conclusie : diegenen die er niet waren hebben niets gemist en onze ziekenboeg werd nog maar eens aangevuld nu met de Jubi.

Pieter – kleine Winghe, Bob, Hans, Joans V – Vos, Robbie, Nils, Jubi (70’ Geert) – Sakke, Solle

Mopje van klein Bartje :

Klein Bartje en zijn buurvrouw, een weduwe, hebben een goed contact dat tot dan toe bestaat uit een praatje “over de heg”. Op een dag zegt klein Bartje tegen de buurvrouw : “we kennen elkaar al zoveel jaren, waarom zouden wij niet wat meer bij elkaar komen en ook samen de liefde bedrijven”. Zegt de weduwe : “Nee, dat kan en wil ik niet maken want mijn man zou zich in zijn graf omdraaien”. Antwoordt klein Bartje : “Dat geeft toch niks, dan doen we het gewoon twee keer, dan ligt hij weer goed”.