23 januari : KWB Hombeek – Boerenbond Broechem : 0 – 1

Vooraf : onze skiërs waren terug, maar enkele anderen waren nu op reis of gekwetst, zodat we terug maar net met 12 spelers waren.

Niettegenstaande Boerenbond 2de stond en wij derde laatste was er op het veld niet veel verschil. Echt gevaarlijke acties zagen we niet de eerste helft, de wedstrijd speelde zich vooral af op het middenveld. Op het kwartier kon Gert naar doel koppen na een combinatie Solle-Tijs. De Solle werd nog eens verdacht onderuit gehaald in de 16, maar ging zelf ook iets te gretig neer. We begrijpen de beslissing van de scheidsrechter.

Tweede helft ongeveer hetzelfde scenario. Nu noteerden we drie kansen. Gert, die gevaarlijke spits van Boerenbond met een actie, maar de goed gevolgde middenvelder van de bezoekers knalde op de lat. Jonas voor ons met een voorzet naar de Sakke. Sakke goed naar de hoek getrapt, maar ook de bezoekende keeper ging goed naar de hoek en stopte het schot. Met nog 10 minuten te spelen, weer de bezoekende spits Gert, Met één pass speelde hij heel onze verdediging uit verband en de rechtsmidden maakte er 0-1 van.

Conclusie : een puntje hadden we zeker verdiend, maar het mocht weer niet zijn. Net als in de heenwedstrijd was het die goede spits die voor de “Boeren” het verschil maakte.

Pieter – Bob, Hans (41’ Geert), Jonas V, Robbie – Tijs, Solle, WInghe, Gert – Jubi, Sakke