11 oktober : Zegbroek – KWB Hombeek : 4 – 1

Vooraf : Eén van onze spelers die een 30-jarige fuif plant op een zaterdagavond voor een wedstrijd, dat is om problemen vragen. Slechts 12 man aanwezig, waaronder Hans en Bob alle twee net terug uit blessure.

In de eerste vijf minuten konden we twee kansen creëren. Bij de eerste gingen zowel Wally als Sakke beiden naar de bal en liepen zo elkaar in de weg. Daarna was er een actie van Nils op de linkerflank, goede voorzet, maar het schot van Gert ging nipt over. Daarna hielden we de wedstrijd wel onder controle, we hadden veel balbezit en speelden meestal op de helft van de tegenstrever, maar kansen kwamen er niet uit voort. En Zegbroek ? Die kwamen met wat geluk op voorspong vlak voor rust. Echte kansen hadden ze nog niet gehad, maar een hoekschop werd aan de eerste paal doorgeduwd en aan de tweede paal mocht een compleet vrijstaande thuisspeler intikken. Een koude douche vlak voor rust.

Bob die terug beginnen hinken was, werd vervangen door Hans bij de start van de tweede helft. Na 10 minuten kwamen we gelijk. Via Wally en Stijn kwam de bal tot bij de Sakke die goed klaar lag voor Wally en 1-1. Nog geen minuut later stonden we terug achter. Een hoekschop, Pieter slaat de bal weg voor de doellijn, maar de scheidsrechter beoordeelt de bal als in het doel zijnde en 2-1. We waren serieus aangeslagen en even later was het helemaal over toen Chriske zich blesseerde en naar de kant moest. Zegbroek kon nog twee keer scoren en zo gingen we met 4-1 de boot in.

Conclusie : iets teveel spelers die net niet in vorm waren of maar op halve kracht speelden, te weinig wisselmogelijkheden en Zegbroek dat uit het niets twee goals kon maken die ons de adem afsneden.

Pieter – Gert, Bob (41’ Hans), Nils, kleine Winghe – Chriske, Winghe, Stijn, Fonny – Wally, Sakke