6 september : KWB Hombeek – KWB Putte : 4 – 2

Vooraf : 14 spelers aanwezig, maar geen coach zodat Hans en Geert R zich bekommerden om de ploegopstelling.

Na twee minuten was er al een kans voor ons. De Wally mocht doorspurten op een goede pass van de Jubi, maar alleen voor de keeper twijfelde hij even en besloot in de armen van de keeper. Even later Pieter met een verre uittrap, nu de Jubi als een hazewind achter de bal, maar één van de Putse verdedigers kon hem toch nog bijhalen in de 16 en de bal in hoekschop schuiven. Na een tiental minuten kwamPutte ook opzetten, één van hun spelers kon doorgaan, maar Pieter was attent en redde. Halverwege de eerste helft zette de Sakke en de Wally nog een mooie combinatie op, maar echt gevaar kwam er niet uit voort. Dan was het show-time voor Fonny. Jammer genoeg mislukte zijn show, speelde hij de bal kwijt, maakte de fout en kreeg terecht de eerste gele kaart van het seizoen te zien. Even later herstelde hij zich wel knap, een goede pass op de Wally, maar ook goed verdedigend werk van Putte en hoekschop voor ons. Deze werd door de Wally hoog over gekopt. Met nog vijf minuten te spelen in de eerste helft moest de Vos gekwetst van het veld en kwam Chriske in zijn plaats op het veld. Zijn eerste tussenkomst was al meteen rampzalig, een slechte pass en een Putte speler kon ongehinderd op de Pieter af, maar deze had nog een puike redding in huis. Iets later lukte het dan wel voor Putte, een collectieve aanval werd van kortbij voorbij Pieter getikt en 0-1. Bijna maakten we nog gelijk op slag van rust, maar de Wally kwam net iets te laat aangeschoven op een goede voorzet van de Sakke.

Na de rust kwamen Lenny en Bob het veld op als vervangers voor Fonny en Hans. We gingen meteen furieus van start en Tijs mocht na een dikke minuut al een vrije trap voor doel zwiepen. De Sakke met een verrassende achterwaartse kopslag, maar de bal stuitte op de deklat. Snelle counter van Putte, en wij moesten een hoekschop toestaan. Pieter kon er niet goed bij en Putte stond 0-2 voor. We waren even van de kook, maar herpakten ons toch vrij goed zonder echt grote kansen te scheppen. Op het kwartier een mooie doorsteekpas van Bob naar de Jubi, die zag de Wally lopen, bediende hem en 1-2. Niet veel later mocht de Wally dan vertrekken vanop de middellijn, hij werd echter onderuitgetrokken door een Putte speler die deze snode daad bestraft zag met geel. We voelden dat we nog in staat waren om iets te doen aan onze achterstand en Putte moest noodgedwongen achteruit. Op het half uur was het dan zover Wally met de loopactie en de voorzet vanop de flank en de Sakke duwde de 2-2 tegen de netten. De 3-2 kwam er iets later al. De Sakke deed het voorbereidend werk en de Flor had nu maar binnen te duwen. Vlak voor affluiten kwam ook de 4-2 nog op het bord. De Putse goal was even een schietkraam, de bal kon tot drie maal toe weggewerkt worden, maar dan slaagde Gert er toch in om hem over de lijn te duwen.

Conclusie : Net na de rust 0-2 achterkomen en dan toch nog winnen, proficiat voor het doorzettingsvermogen van onze spelers.

Pieter – Gert, Hans (41’ Bob), Tijs – Fonny (41’ Lenny), Vos (35’ Chriske), Winghe, Flor – Sakke, Wally, Jubi en dan ook nog Geert, Bergt en Makke die wel mee op de groepsfoto wilden, maar niet meespeelden.

Ter zijde :

· Voor de wedstrijd even tijd voor een foto met onze nieuwe uitrusting. Met dank aan onze trouwe sponsors : PPC-solutions en Hoevebrood Van Doren.

· Ook bedankt aan de helpende vrouwtjes en vriendinnen bij onze bbq.

· De Fonny heeft de namen bekend gemaakt van zijn mogelijke zoon of dochter. Sonny als het een jongen is en Fanny voor een meisje.

· De Walter ligt op zondagnamiddag graag in zijn veranda. Naar het schijnt samen met Ricky die op zijn rug ligt met zijn benen open.