WEDSTRIJD VERSLAG : BOERENBOND – KWB HOMBEEK : 2 – 2 (14 mrt 04)

Voor de wedstrijd : in de heenronde waren wij de eerste ploeg die punten kon pakken tegen Boerenbond. De motivatie om nu niet één maar wel de drie punten te pakken was er dus zeker.

Wedstrijd : Met de wind in de rug namen wij de beste start en de plaatselijke keeper kon een vluchtschot van de Meurres nog net overtikken. Vijf minuten werd een gemaakte goal van Boerenbond door de wind zowaar nog uit het doel geblazen. Een verwittiging die kon tellen en voor ons het sein om nog meer te gaan drukken wat na twinitg minuten leidde tot de 0 -1. Gerd mocht een vrije trap nemen en Koen VH kopte hem binnen. Voor de rust kregen we nog enkele kansen, maar de bal ging ofwel nipt naast of nipt over of kon ontzet worden door de thuisdefensie. De tweede helft was nog maar net afgetrapt of Boerenbond maakte al gelijk. Details kan ik niet meedelen, want ik was nog druk bezig met de trainingsvesten weg te hangen. Met de steun van de wind werd Boerenbond nu de drukkende ploeg en dit leidde na een uur spelen tot de 2-1 na een vrijschop vanop de rand van de zestien. Met een prachtig vschot vanop 25 meter bracht Gert DB ons terug langszij. Op het einde hield Ruud met een pracht-voet-save Boerenbond van de 3-2 en kreeg Geert R nog een tweede gele, dus rode, kaart.

Conclusie : hadden we in de eerste helft met de wind in de rug een goaltje meer kunnen maken, hadden we misschien kunnen winnen, maar nu bleef het een gelijkspel waar de twee ploegen zich mee konden verzoenen.

Ruud – Bob, Gert DB, Hans G, Geert R – Chriske (41′ Geoffrey – 75′ Bosse), Koen VH, Meurres, Wim G (41′ Florke) – Jubi, Walter (41′ Sakke).