18 januari 2009 : Vosberg Sport Rumst – KWB Hombeek : 1 – 0

Voor de wedstrijd : Wegens 10 afwezigen (schorsing, ziekte, werkers, skiërs) moest onze coach noodgedwongen weer sleutelen aan zijn opstelling. Zo kwam den Bob op de laatste man te staan, werd de Sakke rechtsback en mocht de Loco voor de eerste keer zijn opwachting maken in het “A-team”.

In een gelijkopgaande eerste helft was de eerste kans voor Vosberg, maar de vrije trap ging nipt over. Voor ons mocht de Wally in de draai schieten, maar de plaatselijke keeper stond goed opgesteld. De Lemmes probeerde het van ver , maar zijn schot ging over. Vosberg kon wel scoren, maar de scheidsrechter keurde de goal terecht af voor buitenspel.

De tweede helft verliep ongeveer zoals de eerste. Gelijkopgaand spel met veel kleine kansjes en weinig grote voor beide ploegen. Na een scrimmage in ons doelgebied werd een goal van Vosberg terug afgekeurd, wij dachten voor een fout op de keeper, maar de scheidsrechter had ergens buitenspel gezien. Naargelang het einde naderde, kreeg iederéén het gevoel van : “Als er een ploeg scoort winnen ze ook”. Met nog een dikke tien minuten te spelen had Maarten die goal voor ons aan de voet, maar jammer miste hij. In de laatste minuut scoorde Vosberg dan die éne goal wel.

Conclusie : De inzet was er, Stijn W dirigeerde de ploeg en had met Maarten en de Lemmes twee waardevolle helpers in ’t midden, maar de goal viel aan de verkeerde kant.

Mark – Lenny (61’ Stijn H), Bob, Bergt (75’ Geert), Sakke – Lemmes, Stijn W, Maarten, Fonny – Wally, Loco

Terzijde :

  • De Sakke zijn reactie toen Geert hem opstelde als rechtsback : “Ik heb al in den bak gezeten, dus er op spelen kan geen probleem zijn”.
  • De Loco speelde zijn eerste wedstrijd. De inzet was er tot het einde van de wedstrijd, aan het spelinzicht moet nog wat bijgeschaafd worden.
  • De Fonny wou nog eens toveren op het veld, maar hij vond niet dadelijk zijn toverstokje.