WEDSTRIJD VERSLAG : VOSBERG SPORT – KWB HOMBEEK (22 feb 04)

Voor de wedstijd : Na 2 weken afwezigheid van voetbalcompetitie konden we terug hervatten met de afwezigheid van enkele kernspelers die op wintersport waren en/of gekwest/ziek waren.

Wedstrijd : Alhoewel we toch redelijk sterk aan de wedstrijd begonnen, met enkele missers van eenerzijds het niet kunnen afwerken van Geert VDA en een gemiste kopbal van Hans G. , vielen we na een twintig tal minuten bijna volledig uit elkaar. Vosberg was harder in de duels en kombineerde tevens veel beter, wat resulteerde in een vlug op elkaar volgende goals van 1-0 naar een 4-0 nog voor de rust. Wat we ook probeerde na de rust, al onze in spanningen leverden niets op en het was dan ook weer vosberg die de forfait cijfers op de bord plaatsten. En plots moesten we de wedstrijd staken, om een of andere pippo die 65 jaar of daar omtrent was geworden en die als verjaardagskadoo een helicopterritje mocht maken. Na deze “ontspanning” werd de wedstrijd terug hervat, maar veel veranderde er niet meer aan het wedstrijdverloop, enkel nog dat we na een pracht aanval nog konden tegenscoren via een alleen door de defensie vroettende Gert die prachtig kon afwerken tot een troostgoal 5-1.

Conclusie : Een zwakke wedstrijd, maar laat ons daarom nog niet opgeven, en laten we verder gaan voor de derde plaats.

Ruud – Gert, Bob, Stijn, Curt – Geoffrey (41’ Kris db), Bosse, Wim G., Chriske – Geert (’30 Walter), Hans.