WEDSTRIJD VERSLAG : VK JAMASWAPI – KWB HOMBEEK (11 jan 04)

Voor de wedstrijd : regen, wind en een zwaar terrein, niet echt bevorderlijk voor een goede wedstrijd.

Wedstrijd : Alhoewel de eerste kans voor ons was, een vrijschop van Koen VH waren we na vijf minuten al op achtervolgen aangewezen. Een hoekschop kwam tegen een bezoekende “onderrug”, botste tegen het been van Ruud en zo in doel : een echte shitgoal. Daarna werden we de betere ploeg, maar de counters van Jamaswapi waren ook niet zonder gevaar. Net voor rust leek het ons dan toch te lukken om gelijk te komen, maar Florke besloot in het zijnet en den Tukke zag zijn pegel tegen de deklat te pletter slaan. De eerste twintig minuten van de tweede helft waren gelijkopgaand. Dan kon Walter, die sterk ingevallen was, de Juby bereiken en onze topscoorder miste niet. Gedreven door de stormwind ging Jamaswapi dan op zoek naar de thuisover-winning, maar ook zij vonden de deklat op hun weg. In de laatste minuut was er nog een prachtsave van Ruud zodat we toch met één puntje naar Hombeek trokken.

Conclusie : het ging al terug iets beter, maar schitterend was het zeker niet al zullen ook de weers- en terreinomstan-digheden hier niet vreemd aan geweest zijn.

Ruud – Gert DB, Geert R, Hans G, Bob (41′ Stijn H) – Florke, Koen VH, Meurres (41′ Stijn W), Tukke (61′ Wim L) – Sakke (41′ Walter), Juby. Den Bosse bleef langs de kant samen met een heleboel regenbestendige supporters. Volgend jaar mogen we Jamaswapinezen wel een bakske bier of een jenevertje voorzien voor deze mensen !