WEDSTRIJD VERSLAG : PUTTE – KWB HOMBEEK (4 apr 04)

Voor de wedstrijd : Thuis waren we maar nipt gewonnen en meestal geven we de punten weg tegen de laagst geklasseerde ploegen dus oppassen geblazen.

Wedstrijd : In de eerste helft werd er ondanks het windvoordeel slecht gespeeld, Jubi kreeg de eerste kans, maar wist niet wat hij met de bal moest aanvangen toen hij alleen voor de keeper kwam. Vlak daarna beging Bob dan een onnodig handspel, penalty en 1-0. Voor de rust konden we toch nog gelijkmaken, de Meurres bereikte de Sakke en die scoorde. Met vier nieuwe spelers moest het dan maar gebeuren na de rust, nadat de Sakke eerst nog enkele kansen verkwanselde, was hij het, die via de hand van de keeper, Chriske bereikte en die bracht ons op 1-2. Van dan af werd het een walk-over met misschien nog iets te weinig goals uit de nog talrijke kansen. De goals : Koen VH die een mooie pass gaf naar Daniel die eerst nog uitpakte met een nummertje en dan beheerst afwerkte en dan Daniel die de Sakke zijn tweede van de dag aanbood.

Conclusie : een slechte eerste helf t, met onze nieuweling Curt als enige degelijke speler en een goeie tweede helft volstonden om ons op de voorlopig derde plaats te houden.

Ruud – Curt, Gert DB, Bob (41′ Hans G), Geert R (41′ Geoffrey) – Bosse, Meurres, Stijn W (Koen VH), Chriske – Jubi (41′ Walter), Sakke