30 november 2008 : Ludwina Bonheiden – KWB Hombeek : 2 – 2

Voor de wedstrijd : onder een grijze wolkenhemel trokken we met 16 man richting Bonheiden. Na twee gelijke spelen op rij hoopten we terug aan te knopen met de overwinning.

We waren nog geen 3 minuten ver of onze coach ad interim Gert moest al noodgedwongen een vervanging doorvoeren. De Vos was zijn contactlens en zijn dieptezicht kwijt. De Wally kwam in de plaats van de Vos en die kwam al bijna onmiddellijk tot scoren. Een terugspeelbal op de keeper werd door Stijn W onderschept, pasje opzij en de Wally met de uithaal. Een verdediger kon nog wegwerken, maar de bal kwam terug bij Stijn W die Maarten bediende en 0-1. Nog geen twee minuten later was het terug raak. De Fonny met de pass tot bij Maarten, die wou op zijn beurt Stijn W laten scoren, maar een plaatselijke verdediger stak er zijn voet nog tussen, maar de bal ging toch tegen de netten : 0-2. We waren nog geen tien minuten ver en daar was de derde goal al. Vanop 30 meter knalde een Bonheiden speler naar doel, Pieter volledig verrast en 1-2. Wie dacht dat we een spetterende wedstrijd en een karrenvracht doelpunten gingen te zien krijgen was echter totaal verkeerd. De wedstrijd verwaterde compleet en de rest van de eerste helft was een maat voor niets.
Bracht de tweede helft beterschap ? Neen ! Beide ploegen kregen wel kansen, maar wij verkwanselden ze en de kansen van Bonheiden werden gestopt door Pieter. Behaalden we dan toch de overwinning ? Neen ! In de allerlaatste seconden kreeg Bonheiden een vrije trap op ongeveer 30 meter van de goal. Geen pass, maar gewoon keihard getrapt en tot ieders verbazing ging de bal tegen de netten : 2 – 2.

Conclusie : zwakke wedstrijd, zeker van onze ploeg. De spelers van Bonheiden zijn gemiddeld allemaal minstens 20 jaar ouder dan onze spelers, maar zij liepen en vochten wel voor elke bal ! We hebben ongetwijfeld talent in onze ploeg, maar zonder inzet bereik je niets ! We hoopten dat na het debacle tegen Zegbroek toch enkele spelers het begrepen hadden, maar nee, nog niet dus !!!

Pieter – Lenny (55’ Stijn H), Bob, Winghe (41’ Geert), Vos (3’ Wally) – Fonny, Stijn W, Solle, Jubi (41’ Gert) – Arnie, Maarten en Chriske die verkoos om zijn kater uit te zweten langs de lijn.