01 maart 2009 : KWB Hombeek – Zegbroek Vorselaar : 1 – 0

Vooraf : De eerste stralende lentedag, en tevens hiermede ook terug de eerste zorgen voor de coach qua opstelling vanwege de talrijke opkomst van onze spelers, de Gert kwam als 17de man toe en viel daardoor uit de ploeg. In tegenstelling daarentegen waren onze tegenstaanders maar slechts met 10 man, makkie denk je dan ….

9’ eerste defetige aanval Hombeek, Kristof komt in strafschopgebied, schot overlangs naar doel, juist naast.
11’ Combinatie Hombeek, Tijs pas naar Kristof die alleen voor keeper komt, maar deze wacht te lang en schiet hierdoor naast.
18’ Hoekschop Hombeek, eerst weggekopt en Maarten retourneert deze in de volley terug – keeper pakt
25’ Vrije trap Zegbroek in de muur, dez komt terug voorzet naar vrije speler die gelukkig juist naast besluit.
33’ Eindelijk toch nog eens een hele mooie aanval Hombeek, via mooie combinaties van onze spelers komt de bal uiteindelijk bij de Sakke , die echter niet kan afwerken.

2de helft
1’ Sakke geeft mooi schot naar doel, keeper werkt in Hoekschop.
2’ Voorzet Tijs naar Chriske die alleen aan het doel staat en binnewerkt, maar helaas stond deze buitenspel.
4’ Doorsteek pas naar de Jonas, die op een spectuculaire manier de pas verlengd naar de Sakke , maar terug kan de Sakke niet afwerken.
8’ Ook toch nog eens een aanval Zegbroek, waar een speler alleen op doel afrent, levert een gekruist schot af dat juist naast gaat.
16’ Voorzet Solle , Sakke mooi in de vlucht, keeper pakt.
17’ Opnieuw aanval Hombeek, dit geeft de Sakke een assist aan de Solle, die mooi een speler uischakelt en afwerkt op doel 1 – 0, eindelijk.
23’ aanval Zegbroek voorzet naar een vrijstaande speler, die schot naar doel maakt, en onze keeper Pieter kan juist in hoekschop werken

Verder blijven onze spelers steeds in de aanval trekken maar er echter geen gevaar meer

Conclusie : eerste helft was heel zwak, tweede helft was veel beter met als resultaat een groot overwicht van Hombeek, maar waaruit toch slechts een doelpunt viel.

Spelers : Pieter – Geert, Chriske(41’ Warre), Nils, Hans – Tijs ( 41’ Sakke), Winghe, Stijn (41’ Solle) W., Jubi (41’ Fonny) – Maarten (41’ Loco), Wally