WEDSTRIJD VERSLAG : KWB HOMBEEK – TORENPLOEG (BEKER) (25 jan 04)

Voor de wedstrijd : tegen de Torenploeg hadden we nog nooit gespeeld, maar als je vijfde staat in de andere reeks en kan winnen tegen Oppuurs zal het wel geen slechte ploeg zijn zeker.

Wedstrijd : In de eerste helft viel er zo goed als niets te beleven. Veel middenveldspel, maar geen doelkansen. Vijf minuten voor de rust kwamen we toch op voorsprong. Daniel schilderde een hoekschop op Koen VH zijn hoofd, die simpelweg binnenknikte. In de tweede helft probeerde Torenploeg ons onder druk te zetten, maar wij hadden met de Jubi, de Sakke en den Arnie drie snelle counteraars in de ploeg. De Sakke kon net als vorige week halverwege de tweede helft alleen op de keeper afgaan en… inderdaad net als vorige week liet hij zich weer de bal ontfutselen. Nog geen minuut later kon de Jubi dan op snelheid de lijn afgaan, voorzetten en wie stond er klaar om in te trappen de Sakke ! Vijf minuten later : een voorzet vanop rechts gaat voorbij de goal en alle spelers, maar wie kan hem nog net voor de lijn binnenhouden en in één tijd prachtig voorzetten Arnie. Afwerker van dienst : de Sakke. Wedstrijd gespeeld en na de match ook nog rap even de obligate penaltyreeks gewonnen.

Conclusie : goede match van onze ploeg met Daniel en Koen VH als heersers op het middenveld en een secure Gert DB als laatste man. Proficiat en een dikke pluim voor de inzet van alle spelers.

Ruud – Hans G, Gert DB, Geert R (61′ Stijn H), Bob, – Arnie, Chriske (41′ Wim G), Daniel, Koen VH – Geert VDA (41’Sakke), Jubi en uiteraard ook weer veel supporters langs de lijn.