WEDSTRIJD VERSLAG : KWB HOMBEEK – PUTTE (7 dec 03)

Voor de wedstrijd : Net als vorige week konden we geen beroep doen op een heel aantal spelers : Bosse, Koen VH en Meurres waren gekwetst, de Juby aan ’t studeren en Wim G aan ’t werken.

Wedstrijd : In de eerste helft waren we een klein beetje beter dan Putte, maar scoren zat er niet in. Dit kwam deels omdat één van onze spitsen, Hans, na 20 minuten al gekwetst uitviel en Florke een open doelkans vakkunding de nek omwring. Een ongeschreven voetbalwet zegt dan dat je in dit geval meestal nog het deksel op je neus krijgt. Er zit veel waarheid in, maar met twee gewone en twee Preudhomme reddingen bewees Ruud dat deze wet af en toe niet opgaat. Met nog tien minuten te gaan kon een goed opzittende Hans, Stijn bereiken die op zijn beurt de Sakke aanspeelde en 1-0. Voor de talrijk opgedaagde supporters duurde de wedstrijd nog veel te lang, maar uiteindelijk blies de scheidsrechter toch af en mochten we juichen omdat we met deze overwinning voorlopig tweede werden in het klassement.

Conclusie : Slecht spelen, maar toch winnen, precies Anderlecht…

Ruud – Herman, Geoffrey (41′ Chriske), Bob, Hans G – Gert DB, Florke (41′ Walter), Stijn W, Tukke – Sakke, Hans C (20′ Geert R) en Geert VDA en Stijn H die liever warm aangekleed langs de kant bleven staan.