14 september : KWB Hombeek – Pandoer Mechelen : 7 – 1

Voor de wedstrijd : De eerste thuiswedstrijd van het seizoen en bijna onze volledige vaste spelerskern was aanwezig : 21 spelers !!! Chriske ontbrak en die had dan toch nog de uitrusting in zijn auto steken zeker. Onze coach en delegé kregen er beiden grijs haar van.

Een zwak pandoer werd al van in de eerste minuut achteruitgeduwd.
3’ Solle pakt de bal aan, rukt op van aan de middellijn en bereikt de Wally : 1-0.
6’ Voorzet Nils, de Jubi in handen van de Pandoer keeper.
11’ Geert gaat het lijntje af, perfecte voorzet naar de Sakke : 2-0.
13’ Solle met de pas, Sakke in twee keer voorbij de keeper : 3-0.
14’ Knappe actie via Sakke en de Vos tot bij de Jubi, maar zijn schot wordt voor de lijn nog weggewerkt door een verdediger.
16’ Solle stuurt Sakke weg op randje buitenspel, de keeper duwt in hoekschop en heeft op de hoekschop terug een goede save in huis.
21’ Actie via de Sakke, de Fonny en de Jubi, bal terug bij de Fonny, maar die kopt recht op de keeper.
23’ Nils even op wandeling door de bezoekende verdediging, wordt afgestopt en dan even wat van het “betere trek-en duwwerk” en beide nummers drie, Nils en de bezoekende drie, krijgen terecht geel.
24’ Dan toch even Pandoer. Hun nr 13 pakt uit met een goed schot, maar Pieter heeft een uitstekende save in huis.
30’ Eerst uitpakken met een schitterende save en dan blunderen, zo kennen we Pieter natuurlijk ook. Een hoekschop wordt door hem gepakt, maar dan laat hij de bal vallen en die botst pardoes in doel : 3-1.
31’ Een tegengoal dan is het terug aan ons. Jubi met een grondscherend schot, maar de keeper brengt redding.
36’ Geert pakt de bal aan, loopt er mee door bereikt de Jubi : 4-1.
37’ Actie Jubi, Solle, Vos, Wally. Wally heeft meters ruimte en tijd om op de keeper af te gaan, maar beslist om direct te trappen. De keeper duwt in hoekschop.

De tweede helft en speelkansen voor nog 5 andere spelers. Voor ons hoefde het niet echt meer, lees ook de conclusie van vorige wedstrijd “We zijn geen killers”, en Pandoer kon het niet.
45’ Fonny met een slimme doorsteekbal naar de Sakke : 5-1.
65’ Fonny met een voorzet en de Wally op de juiste plaats : 6-1.
70’ Sakke snoept de bal af van een Pandoer-boy, stevent af op de keeper en maakt zijn vierde van de voormiddag : 7-1.
Wij wilden dan nog wel spelen, maar Pandoer zag het zo niet. Eén van hun spelers ging zich verbaal te buiten tegen de scheidsrechter en kreeg eerst geel en dan rood. Een tweede speler kwam er zich mee moeien en kreeg ook rood. Dit was het sein voor enkele andere spelers om boos het veld af te stappen. Niettegenstaande dat er nog enkele spelers wilden doorspelen, floot de scheidsrechter af.

Conclusie : Veel goals, maar het spel was zeker niet schitterend. Volgende week tegen Vosberg zullen we beter voor de dag moeten komen als we de drie punten thuis willen houden.

Pieter – Geert R, Hans (51’ Warre), Nils (41’ Gert DB), Winghe (41’ Tijs) – Vos, Solle (41’ Flor), Wally, Fonny – Sakke, Jubi (51’ Stijn W) en dan nog Bob, Lenny, Bergt, Lemmes en Jeroen die alleen mochten supporteren en niet spelen.

Ter zijde :
* Marc, onze delegé, stuurde Herman met de waterzak het veld op. Herman was een beetje verbaasd, maar wat moet een delegé doen ? Inderdaad delegeren !
* De kleine keeper van Pandoer was de “grootste” bezoeker, qua prestatie.
* Na de wedstrijd kwam Hans met een volle pint bier uit het toilet. Even snel bijgevuld ?
* Wat gaat de bond nu doen ? Worden wij ook gestraft en wordt onze 7-1 omgezet in een 5-0 of blijft de stand behouden ? In elk geval voor onze spelersstatistieken behouden we de gemaakte goals en assists.