WEDSTRIJD VERSLAG : KWB HOMBEEK – KWB ST. MARTINUS KONTICH (15 okt. 03)

Voor de wedstrijd : Vorig seizoen verloren we thuis nipt met 0-1 en op verplaatsing werd het 2-2.

Wedstrijd : De goede bedoelingen waren er ongetwijfeld, maar de eerste helft werd vooral gekenmerkt door veel middenveldspel, veel balverlies, veel slechte passen en zo goed als geen kansen. De beste kans was voor de Juby, maar zijn been was net een centimetertje te kort om nog aan de voorzet te kunnen. Wij hadden de bezoekers gewoon water gegeven tijdens de rust, maar blijkbaar hadden ze er zelf iets opwekkends aan toegevoegd (Epo, duiveneten… ?) want de eerste twintig minuten na de rust waren ze duidelijk de betere ploeg. Het kan natuurlijk ook gelegen hebben aan het feit dat die goede wittekop vooraan plaatsgenomen had in plaats van den “oude” Eddy en dat wegens een overvloed aan spelers (19) onze ploeg tijdens de rust duchtig dooreengegooid was. In elk geval mochten we twee keer de deklat danken, één keer de tegenstrever die net naast besloot en één keer onze “keeper” Walter die gepast tussenkwam en de bal nog wegtikte voor hij ook de man raakte of was het een professionele schwalbe van de bezoekende spits ? In die periode creëerden wij net één kans, maar de doelpaal stond voor ons in de weg. Met nog twintig minuten te spelen, kon de Sakke dan alleen op de keeper afgaan, maar de bal verdween in het zijnet. Sakke serieus kwaad op zijn eigen. Sint Martinus had zich blijkbaar toch wat vergaloppeerd, want wij kwamen terug beter in de wedstrijd met een rush van Stijn, enkele goede acties van Chriske en een kopbal van Ruud die net naast ging. Met nog een vijf minuten te spelen kregen we dan onverwachts hulp van een klungelende bezoekende verdediging. Met drie man probeerden ze de bal te ontzetten, maar tackelden elkaar en Ruud nam het geschenkje dankbaar aan om zijn eerste van het seizoen te netten en St-Martinus uit te tellen.

Conclusie : Een gelijkspel was een juistere uitslag geweest, maar uiteraard waren we zeer blij met de 3 punten.

Ploeg : Koen VH (41′ Walter) – Kris DB (41’Bob), Gert DB, Hans G, Geert R – Kriske, Meurres (41′ Stijn W), Sakke (61′ Bosse), Koen V – Walter (41′ Ruud), Juby (41′ Hans C) en ook nog Geert VDA, Wim L en Stijn H.