WEDSTRIJD VERSLAG : KWB HOMBEEK – KWB OPPUURS (23 nov 03)

Voor de wedstrijd : Onze verslaggever kon zich alleen een uitzonderlijke 5-5 herinneren en voor de rest verloren we de laatste jaren altijd van Oppuurs.

Wedstrijd : Na een gelijkopgaand flauw aanvangskwartier sloegen we twee keer toe. De Meurres veroverde de bal en liet de bezoekende keeper geen kans. Nog vooraleer Oppuurs bekomen was, prikte Walter de 2-0 al op het bord na een voorzet van de Sakke. Oppuurs werd dan de betere ploeg, maar echt gevaarlijk waren ze nooit. De tweede helft begonnen we in overdrive, den Tukke draaide een vrijschop netjes naast de muur, maar de keeper redde mooi. Dan kon Chriske alleen doorgaan, maar de paal bracht redding voor Oppuurs. Chriske kreeg in de volgende minuten nog drie kansen, maar de bezoekende goalie stond pal. De wedstrijd werd bitsiger en Oppuurs kwam er enkele keren gevaarlijk uit, maar de afwerking liet te wensen over en ook Ruud liet zien dat hij nog altijd kan keepen. Met nog tien minuten te gaan kon den Tukke vanop rechts centeren en de Sakke rondde prachtig af. 3 – 0 : een tweede mooi verjaardagsge-schenk voor onze afwezige coach na het verrassingsuitstapje dat hij van zijn vrouwtje kreeg.

Conclusie : We zijn super goed bezig!

Ruud – Geert R (41′ Hans G), Koen VH, Gert DB (41’Bob), Geoffrey – Chriske, Stijn W, Meurres, Tukke – Walter W (41′ Bosse), Sakke en Herman, Hans C, Arnie, Stijn H die gekwetst waren of wilden ze zich niet moe maken ?