WEDSTRIJD VERSLAG : KWB HOMBEEK – KWB LUDWINA BONHEIDEN (14 dec 03)

Voor de wedstrijd : de eerste wedstrijd van de terugronde en we hadden nog iets goed te maken want de heenwedstrijd verloren we met zware 5-2 cijfers.

Wedstrijd : De goede bedoelingen waren er misschien wel, maar in de wedstrijd zelf was er niets van te merken : onzuivere passen, geen beweging in de ploeg, slechte voorzetten en een hopeloze afwerking. In de eerste helft konden we ondanks alle opgesomde gebreken toch nog éénmaal scoren. Na de rust kon zelfs de ingevallen Bosse, meestal één van de sterkhouders en altijd goed voor een mooie actie, ons spelpeil niet opkrikken. Ruud kreeg meer werk op te knappen dan hem lief was en moest zich, ondanks enkele goede parades, toch tweemaal omdraaien. Een terechte 1-2 overwinning dus voor Bonheiden.

Conclusie : het is niet omdat we onverwachts tweede staan dat we een wereldploeg zijn, de inzet van de voorbije competitiemaanden moet dringend terug komen, anders gaan we nog serieuze klappen krijgen.