WEDSTRIJD VERSLAG : KNUDDEBOYS – KWB HOMBEEK (Beker 26 okt. 03)

Voor de wedstrijd : Om ons te plaatsen moesten we winnen met twee doelpunten verschil.

Wedstrijd : Niettegenstaande we een uur langer mochten slapen, waren er maar 7 aanwezigen tegen kwart voor negen. Na enkele telefoontjes kregen we toch nog twee De Buysertjes en Stijn wakker. Daniel die normaal niet meeging, belde nog terwijl we al wegwaren en daarom rechtsomkeer zodat we toch nog net aan 11 man geraakten. Lang duurde dit echter niet want na tien minuten moest Ruud al afhaken en had doktershulp nodig om terug recht te geraken. Stijn die hoorde dat er een vrouwelijke dokter onderweg was, had dan ineens last van liespijn en stapte ook van het veld zodat we nog met negen tussen de lijnen stonden. Knuddeboys buitte hun numerieke meerderheid uit en scoorde. Daarna kreeg Chriske voor ons nog twee goede kansen, maar eerste redde de thuisgoalie goed en een tweede poging strandde op de paal. Net voor rust deed Knuddeboys er nog eentje bij. Met een strompelende Stijn in de goal (we waren dan toch terug met 10) en Herman die ook al trekkebeende, begonnen we aan de tweede helft. Na een kwartier in de tweede helft lukte Hans op pas van Gert DB dan de aansluitingstreffer, maar jammer genoeg kon de tegenstrever bijna onmiddellijk tegenscoren . Ondanks dapper verweer begon de man minder situatie en het feit dat Knuddeboys drie verse krachten had ingebracht met de rust zich te laten voelen en Stijn moest zich nog tweemaal omdraaien. 5-1 dus en wij naar de beker van de verliezers.

Conslusie : Zeker in de heenmatch zat er meer in, maar de spelers die er in de terugwedstrijd bij waren valt zeker niets te verwijten.

Ploeg : Sakke (- Stijn H) – Gert DB, Stijn H (- Sakke), Hans G, Geert VDA, Geert R, Bosse, Bob, Chriske – Herman en Ruud