8 februari 2009 : FC Tonetta – KWB Hombeek: 3 – 4

Voor de wedstrijd : afgereisd naar het verre, kleine (plein) Tonetta met juiste 11 man

Eerste minuten van de wedstrijd op en neergaand
16’ Geert gaat de lijn af en is plots in het strafschop gebied kunnen binnendringen en wordt daar foutief gestopt -> penalty , omgezet door Kristof 0 – 1.
20’ licht schot van Tonetta speler naar doel, de Makke wil deze met voet stoppen, maar krijgt deze niet onder controle kan moet de bal buiten werken. De hierop volgde inworp wordt door tonetta speler doorgekopt naar tweede paal en daar binnengekopt 1 – 1.
22’ aanval Hombeek Maarten kan een voorzet van Stijn W. in één tijd binnenwerken 1 – 2.
35’ afstandsschot Stijn W. juist naast
38’ Lenny krijgt geel na duwfout op tegenspeler (volgens arbitter reeds 2de maal)

Tweede helft
9’ inworp Hombeek Kristof kan nog net meenemen, schot naar doel wordt door keeper mooi geredt.
11’ tegen aanval Tonetta, voorzet vanop links zou rechtstreeks in doel gaan, maar wordt op de lijn door de Winghe in hoekschop ge kopt.
14’ nogmaals nieuwe tegenaanval tonetta, randje buitenspel (eigenlijk was het buitenspel) afgewerkt in doel 2 – 2.
15’ aanval Hombeek, doorsteek pas naar de wally, keeper redt weer
16’ Vrije trap Geert komt in voeten van de Solle, die alleen voor keeper komt en deze kansloos verslaat 2 – 3.
19’ Nu vrije trap van Tonetta en af gewerkt 3 – 3
Ondertussen werd de wedstrijd een beetje op het scherp van de snee gespeeld.
25’ Kristof vertrekt met bal vanop eigen veld de lijn af geeft voorzet richting doel en Maarten kan deze op mooie wijze afwerken op doel 3 – 4.
28’ Solle glibt door verdediging ggeft voorzet terug op doel, maar Geert kan juist niet aan de bal
Maarten en Kristof laten op het einde van de wedstrijd eigenlijk nog twee mooie kansen liggen

Conclusie : Een evenwichtig partijtje, waarbij wij toch eigenlijk het meeste overwicht hadden

Makke –Lenny, Bob, Gert, Geert – Fonny, Stijn W, Solle, Winghe – Wally , Maarten