WEDSTRIJD VERSLAG : LUDWINA BONHEIDEN – KWB HOMBEEK (7 sept. 03)

Voor de wedstrijd : Onze coach Geert wil dit seizoen uitpakken met een nieuwe opstelling 3 – 5 – 2.

Wedstrijd : De goede start van onze ploeg wordt halverwege de eerste helft beloond met een goal van Kriske. Zijn vrijschop (bedoeld als voorzet) draait mooi in de verste hoek van de goal. In plaats van dat deze treffer ons vleugels zou geven, komt Bonheiden beter in de wedstrijd en vlak voor het rustsignaal maken ze verdiend gelijk. Bob past naar Walter, maar de tegenstander is net iets alerter, veroverd de bal, voorzet, goal : 1-1. Na de rust beginnen we weer goed, maar het is Bonheiden die de 2-1 scoort. Wim G. mag dan een vrijschop trappen, de bal wordt met een verre trap ontzet tot voorbij de middenlijn, de plaatselijke spits is rapper dan onze verdediging en beslist koelbloedig 3-1. Nog niet goed bekomen van deze opdoffer mag Bonheiden op de counter al te gemakkelijk nog twee doelpunten maken : 5-1. Met nog vijf minuten te spelen kan Sakke op voorzet van de Ruud nog wel milderen tot 5-2 maar verder komen we niet meer.

Conclusie : Geen slechte wedstrijd van ons, maar overdreven verliescijfers. De 3-5-2 opstelling is zeker bij een counter van de tegenpartij nog niet echt efficiënt.

Ploeg : Stijn H – Bob, Gert DB, Geert – Hans, Bosse, Wim G, Wim L (41′ Stijn W), Kriske – Walter (41′ Ruud), Sakke.